Veteran DM 2020

Veteran DM (tidligere under betegnelsen Old Boys DM) blev afviklet første gang i 2011 og gentages hermed i 2020 for 10. gang med håb om mange deltagende hold. Arrangementet finder sted i år lørdag den 22. august og søndag den 23. august 2020 i Rulleskøjtehallen på Gentofte Sportspark (Ved Stadion 16, 2820 Gentofte) på indendørs 20×40 meter bane.

Således skriver turneringsafvikler Erik Sommer i et opslag på Facebook.

Logo for den danske sammenslutning af rullesport.

Link direkte til begivenheden på Facebook findes her: Veteran DM 2020

Følg Det Internationale Forbund

I Danmark er sportsgrenen skaterhockey organiseret i DIF (Danmarks Idrætsforbund) under Rullesport Danmark. Men når der er aktivitet udenfor de nationale grænser, så hedder organistionen IISHF (International Inline-Skaterhockey Federation) og naturligvis ej, at forveksle med ishockeyens internationale forbund IIHF.

IISHF Logo

Besøg gerne IISHFs hjemmeside og læs en masse spændende læsning og følg med i alle de forskellige turneringer, som afholdes rundt om i verden. Vi kan i Danmark være lidt stolte af præsidenten for dette forbund, han hedder nemlig Erik Sommer og bor på Sjælland.

Erik Sommer, IISHF

Der Sker Noget I Thisted

I hørte det her først. En af de mere stabile spillere fra Aalborg Heroes er på lykkeligvis flyttet til Thisted sammen med sin kæreste. Han har derfor 1.5 times transport til træningen i Aalborg to gange om ugen. Nick som spilleren hedder har i covid-19- og vinterpausen overvejet om der kunne skabes noget i Thisted.

Thisted Kommune markeret på Danmarks kortet.

Som meget aktiv søgende efter skaterhockeyspillere, klubber og andet med rulleskøjter på nettet er Morten Hat faldet over et navn Thisted Ninjas, samt fuldt op på dette navn hos nogle bekendte beboere og tidligere beboere fra Thisted, en enkelt gut ved navn Esben menes, at have hørt navnet i byen, men vi fandt aldrig frem til nogle fra den gang.

Nu kommer der måske skaterhockey til byen igen. Drengene i Aalborg Heroes støtter i hvert fald op om projektet. Det er i Nordjylland, at det sker – Thisted, Hjørring og Aalborg er i hvert fald på vej frem.

Vi Får Hjælp Til Administration

Holdet for en ny spiller, fra tirsdag 2. juni 2020 får Aalborg Heroes assistance af en ung og arbejdsom pige. Byd hjertelig velkommen til Pernille Sadolin. Der kommer meget mere fra om og fra Pernille i den nærmeste fremtid. Der arbejdes allerede med, at søge forskellige fonde til, at vedligeholde banderne på skaterhockeybanen og videokamera til, at promoverer Aalborg Heroes og skaterhockeysporten endnu mere.


Pernille Sadolin

V.I.P. 4.0 Træning

Tusind tak for opbakningen.

Covid-19 er ingen hindring for Aalborg Heroes. Regnvejr er ingen hindring for Aalborg Heroes. Vores eneste udfordring er, at alt for mange vil være med. I vores klub arbejder vi altid på, at knuse udfordringerne og tænke omstilling.

Søndag d. 17. maj 2020 afholdte vi den fjerde træning også kaldet “V.I.P. 4.0 Træning” i 2020. V.I.P. er en betegnelse, som vi har valgt, at bruge, da vores regering og kære statsminister Mette Frederiksen, som leder landet i forhold til den smittefare, som Covid-19 medbringer har besluttet, at der skal være et forsamlingsforbud på mere end 10 personer. Derfor har træninger kun deltagelse af 10 spillere og eventuelle søde hjælpsomme forældre, som holder stor afstand.

Vi ses på søndag til “V.I.P. 5.0 Træning”. Husk, at tilmelde dig til Morten Hat på sms +45 50309000 – Be A Real Hero.

Spis Sundt Og Husk Protein

Covid-19 lockout er i første omgang ved, at synge på sidste vers. Vi står næsten og hopper for, at komme igang med den nye skaterhockeysæson. Er du ved, at være klar til sæsonen 2020?
Det er vi i hvert fald i klubben Aalborg Heroes. Hvis du allerede så små er begyndt, at løbe træning eller styrker dig krop med hjemmetræning, så er det også vigtigt, at spise sundt. I forbindelse med sund kost kan det være en god idé, at supplere med proteinpulver, det er godt for din muskelopbygning og restitution.

Her hos vores samarbejdsparter er der lige nu super tilbud og gratis fragt. Bestil i dag, så du er helt klar til sæsonstart:

Samvirke som er Coops side med forbrugerinformation har skrevet lidt om proteinpulver, som kan være nyttig læsning, du kan læse artiklen her:

https://samvirke.dk/artikler/virker-proteinpulver

Sådan Svejsede Vi Målene

Et billede fra værkstedet hvor lavede det første sæt til Aalborg Heroes.

Imens vi utålmodigt afventer opfordringerne og lovene fra Regeringen og andre høje instanser, så bliver der, som altid arbejdet med, at give en god information om Aalborg Heroes. Tilværelsen med Covid-19 i det danske samfund har gjort, at der var lidt tid til, at lave en lille video om hvordan vi svejsede målene, som vi uge efter uge bruger til træning og kampe om sommeren.


Lille video hvor der bliver arbejdet med råt jern til klubbens mål.

Vi er godt nok helt tilbage, da klubben begyndte i 2012, men ingen skal snydes for disse skønne billeder. Og endnu en gang tak Danni og hans onkel Morten for, at hjælpe med udføre dette vigtige remedium.

Varsel Om Standerhejsning 2020 – Opdateret

Vi afholder naturligvis standerhejsning, så skaterhockeysæsonen 2020 kan komme igang. Det kan dog blive med visse forbehold, da statsministeren Mette Frederiksen og andre myndigheder anbefaler særlige tiltag og forholdsregler grundet situationen med udbredelsen af forfærdelige udbredelse af Coronavirus (COVID-19).

Intil videre satser vi på standerhejsning søndag d. 3. maj kl. 12:00.

Se med: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Pokalskabet

Aalborg Heroes er skaterhockey for alle, men hvis man begiver sig ind i sportens verden, som så er det også et must, at spejde efter metal af den ene eller den anden slags.

Vi satser på bredden i klubben, men opfylder også medlemmernes ønsker om, at deltage ved stævner og turneringer både i Danmark og internationalt.

På denne side kan du holde dig opdateret med de forskellige medaljer og pokaler.

!2. plads ved Men Challenge Cup 2018 (Ternitz, Østrig)
DM Bronze Herre 2017
10. plads Cup Winners Cup 2016 (Essen, Tyskland)

Værdien Af En Hjemmeside

Aalborg Heroes har lige siden klubbens begyndelse i 2012 haft en hjemmeside, et virtuelt klublokale eller opslagstavle, alle informationer og kommunikation samlet. Den seneste hjemmeside blev skabt i november 2019 og i denne artikel vil vi forsøge, at give et billede af værdien ved side i World Wide Web.

Men historien her kommer sig af en god 14 dages periode, som vi gerne vil dele med hele skaterhockeyverdenen. I løbet af 2 uger i januar og februar måned skaber hjemmesiden 3 nævneværdige besøg og efterfølgende mails.

Skærmbillede Af Aalborg Heroes’ Hjemmeside.

Den første kontakt er fra tidligere målmand Frank, som vil give sit udstyr til klubben – læs mere Udstyr Fra Frank.

Den anden kontakt er fra firmaet Odendo, som har en idé til et sponsorat, vi afventer stadig hele historien fra dem, da den unge sekretær er på vinterferie, men dette skal nok blive opdateret.

Den tredje og sidste nævneværdige kontakt er fra lederen for en fritidsklub ved navn Smedegården, som ligger i nærheden. Lederen har to unge juniorer, som meget gerne vil spille skaterhockey, og de er nu inviteret til standerhejsningen søndag d. 5. april 2020 kl. 12:00.

Har din klub også lyst til, at få en hjemmeside og opnå værdien ved denne kommunikationsform, så læs endelig artiklen her – Vil Du Have En Hjemmeside?

Udstyr Fra Frank

Bæredygheden fungerer. I uge 7 modtog vi et dejligt teleopkald fra en gammel kending af skaterhockeyen i Aalborg. Frank Julhke Poulsen ville gerne donere sit brugte udstyr til Aalborg Heroes.

Morten Hat var naturligvis hurtig og tog på besøg samme aften. Det blev ligeledes til en god skaterhockeysnak om gamle dage og oplevelser, samt en stor varm hilsen til alle fra Frank.

Vi genbruger det overleverede hockeyudstyr, giver det videre til nye spillere eller sælger det – så det ikke bare bliver smidt ud, det er god bæredygtighed.