Veteran DM 2020

Veteran DM (tidligere under betegnelsen Old Boys DM) blev afviklet første gang i 2011 og gentages hermed i 2020 for 10. gang med håb om mange deltagende hold. Arrangementet finder sted i år lørdag den 22. august og søndag den 23. august 2020 i Rulleskøjtehallen på Gentofte Sportspark (Ved Stadion 16, 2820 Gentofte) på indendørs 20×40 meter bane.

Således skriver turneringsafvikler Erik Sommer i et opslag på Facebook.

Logo for den danske sammenslutning af rullesport.

Link direkte til begivenheden på Facebook findes her: Veteran DM 2020

V.I.P. 4.0 Træning

Tusind tak for opbakningen.

Covid-19 er ingen hindring for Aalborg Heroes. Regnvejr er ingen hindring for Aalborg Heroes. Vores eneste udfordring er, at alt for mange vil være med. I vores klub arbejder vi altid på, at knuse udfordringerne og tænke omstilling.

Søndag d. 17. maj 2020 afholdte vi den fjerde træning også kaldet “V.I.P. 4.0 Træning” i 2020. V.I.P. er en betegnelse, som vi har valgt, at bruge, da vores regering og kære statsminister Mette Frederiksen, som leder landet i forhold til den smittefare, som Covid-19 medbringer har besluttet, at der skal være et forsamlingsforbud på mere end 10 personer. Derfor har træninger kun deltagelse af 10 spillere og eventuelle søde hjælpsomme forældre, som holder stor afstand.

Vi ses på søndag til “V.I.P. 5.0 Træning”. Husk, at tilmelde dig til Morten Hat på sms +45 50309000 – Be A Real Hero.

Sådan Svejsede Vi Målene

Et billede fra værkstedet hvor lavede det første sæt til Aalborg Heroes.

Imens vi utålmodigt afventer opfordringerne og lovene fra Regeringen og andre høje instanser, så bliver der, som altid arbejdet med, at give en god information om Aalborg Heroes. Tilværelsen med Covid-19 i det danske samfund har gjort, at der var lidt tid til, at lave en lille video om hvordan vi svejsede målene, som vi uge efter uge bruger til træning og kampe om sommeren.


Lille video hvor der bliver arbejdet med råt jern til klubbens mål.

Vi er godt nok helt tilbage, da klubben begyndte i 2012, men ingen skal snydes for disse skønne billeder. Og endnu en gang tak Danni og hans onkel Morten for, at hjælpe med udføre dette vigtige remedium.

Varsel Om Standerhejsning 2020 – Opdateret

Vi afholder naturligvis standerhejsning, så skaterhockeysæsonen 2020 kan komme igang. Det kan dog blive med visse forbehold, da statsministeren Mette Frederiksen og andre myndigheder anbefaler særlige tiltag og forholdsregler grundet situationen med udbredelsen af forfærdelige udbredelse af Coronavirus (COVID-19).

Intil videre satser vi på standerhejsning søndag d. 3. maj kl. 12:00.

Se med: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Tidligere Månedens Spillere

Spillere og folk omkring Aalborg Heroes, som har været med længe i klubben vil kunne huske udnævnelsen “Månedens Spiller”.

I sæsonen 2020 vil denne udnævnelse vende tilbage. Især fordi at være en god holdkammerat skal kunne betale sig, men også for vise god opførelse og lære det gode hockeyspil fra sig og henvise nye spillere, sponsorer, samarbejdspartnere eller være ekstra flittig til, at feje bane og skubbe trailer.

Vandrepokalen “Månedens Spiller” er stillet frem imens vi ventede på lækre pølser på.

Herunder kan der ses tidligere måneders udnævnelser af “Månedens Spiller”

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Afgørende Kamp Om Det Tyske Mesterskab

Efter en sejr hver til både Crash Eagles Kaarst og SHC Rocket Essen i finaleserien om det tyske, så skal holdene nu ud i den tredje og alt afgårende fianle kamp. Kampen spilles søndag d. 15. december 2019 kl. 18:30 i den sydtyske by Kaarst.

Den første kamp i serien blev 8-5 med periodecifrene (2:4, 3:1, 3:0) i Kaarsts favør. Den anden kamp sluttede med en sejr på 7:5 (2:3, 3:1, 2:1) til mandskabet fra Essen. Alt andet end ligegyldigt er hvsad man kan sige om kamp på søndag. Der var 550 tilskuere til første kamp, hvilket må siges, at være godt til skaterhockey, men mon ikke, at der kommer flere på søndag.

Her ses SHC Rocket Essen i kamp mod Aalborg Heroes ved Europa cuppen på hjemmebane i Essen 2016. Den store tyske stjerne fra SHC Rocket Essen Danny Albrecht med nummer 68 sammen Emil Hjort, Phillip Andersen i målet og Morten Hat fra Aalborg Heroes.

Klik her for, at se kampen hos:

Nye Sponsorer

En ny junior posere til en af sine første træninger med Aalborg Heroes.

Vores juniorer vil så gerne have reklamer fra nye sponsorer på deres kamptrøjer. Derudover er sponsorer en vigtig del for ungdomsarbejdet i stort set alle sportsklubber, det gælder naturligvis også Aalborg Heroes.

Morten Hat er igang med et omfattende sponsorarbejde. Har du nogle kontakter, gode idéer eller vil du også gerne deltage seriøst i arbejdet? Så tøv ikke med, at ringe eller skrive til ham på telefon eller mail +45 50309000 / mortenhat@gmail.com.