Barefodløb

Vi er meget mere end en skaterhockeyklub, derfor vil vi gerne dele denne her artikel med jer. Der handler om sundhed. Løb på bare fødder skulle være sundt, jeg (Morten Hat) har set et TV-indslag om håndbold landsholdet for herre træne med løb med bare fødder udendørs, i denne artikel vil være dybdegående med studier og faktum om denne disciplin. Det føles hårdt ikke, at bære nogle sko, men det er en vanesag og efter endt aktivitet føles det næsten, som en særlig velvære.

 

Vores artikel opdateres, men i mellemtiden kan du læse dette link:

https://iloebesko.dk/barfodsloeb/

Afholdt Årsmøde

I lørdags deltog vi i et godt og sagligt årsmøde omkring skaterhockey i Danmark på Teams. Udover nogle almindelige valg af kandidater var der også en rigtig stærk beretning fra en god og energisk formand for sportskomiteen, Kim Rasmussen.

Men mest bemærkelsesværdigt i dagens længere møde, dog lidt ude i fremtiden, men når man bor i eller omkring Aalborg er, at der i uge 25 i 2022 afholdes DM uge (en hel uge med forskellige idrætsgrene, hvor der skal kåres en Danmarks mester). En idé, som vist har fungeret i bedste stil i Sverige og som vi nu forsøger os med i Danmark. Her håber vi have skaterhockey med og Aalborg Heroes kan blive værtsby. En skaterhockey begivenhed på havnefronten på en mobil skaterhockeybane med DM for juniorer og en opvisningskamp seniorer – noget med udvalgte skaterhockeyspillere mod udvalgte ishockeyspillere.

Europæisk Skaterhockey 2021

Sæsonen 2021 er i IISHF regi ved, at falde på plads i forhold til tilmelding af de forskellige “Europa Cup” aldersgrupper. I Aalborg har vi en helt særlig venskabs klub, som vi både har spillet træningskampe og trænet med – de hedder “Danish White Lions”.

Disse unge meget talentfulde drenge skal efter planen deltage i U-13 Europa Cup i Krefeld, Tyskland til juni måned 2021, nærmer bestemt 4. juni 2021 til 6. juni 2021. Her er link til den lokale værtsklub Crefelder SC. Det er en foreløbig plan, da covid-19 stadig spøger rundt om i verden, den oprindelige plan var, at de skulle deltage i år (2020), da de blev suverænt danske U-13 mestre i 2019.

Her ses Aalborg Heroes inden en kamp ved Europa Cup i Essen i Tyskland i 2016.

Det er en kæmpe oplevelse, at spille internationalt og ikke mindst i Tyskland. Og hvem ønsker ikke, at spille her og vinde pokaler med hjem til sin klub. Held og lykke til de danske drenge.

Nu Kan Du Købe Udstyr Til Næste Sæson

Den store kendte hockeybutik Rexhockey kommer til Aalborg. Det er allerede i morgen lørdag d. 5. december 2020 kl. 10 til 17. Så det er allerede nu, at du skal beslutte dig for begivenheden og lave plads i kalenderen sammen med familien og juleshopping.

Screenshot fra Facebook Begivenhed.

Det foregår med Pop-Up Shop på Hotel Scandic. Her er et link til begivenheden på Facebook.

Veteran DM 2020

Veteran DM (tidligere under betegnelsen Old Boys DM) blev afviklet første gang i 2011 og gentages hermed i 2020 for 10. gang med håb om mange deltagende hold. Arrangementet finder sted i år lørdag den 22. august og søndag den 23. august 2020 i Rulleskøjtehallen på Gentofte Sportspark (Ved Stadion 16, 2820 Gentofte) på indendørs 20×40 meter bane.

Således skriver turneringsafvikler Erik Sommer i et opslag på Facebook.

Logo for den danske sammenslutning af rullesport.

Link direkte til begivenheden på Facebook findes her: Veteran DM 2020

Følg Det Internationale Forbund

I Danmark er sportsgrenen skaterhockey organiseret i DIF (Danmarks Idrætsforbund) under Rullesport Danmark. Men når der er aktivitet udenfor de nationale grænser, så hedder organistionen IISHF (International Inline-Skaterhockey Federation) og naturligvis ej, at forveksle med ishockeyens internationale forbund IIHF.

IISHF Logo

Besøg gerne IISHFs hjemmeside og læs en masse spændende læsning og følg med i alle de forskellige turneringer, som afholdes rundt om i verden. Vi kan i Danmark være lidt stolte af præsidenten for dette forbund, han hedder nemlig Erik Sommer og bor på Sjælland.

Erik Sommer, IISHF

Der Sker Noget I Thisted

I hørte det her først. En af de mere stabile spillere fra Aalborg Heroes er på lykkeligvis flyttet til Thisted sammen med sin kæreste. Han har derfor 1.5 times transport til træningen i Aalborg to gange om ugen. Nick som spilleren hedder har i covid-19- og vinterpausen overvejet om der kunne skabes noget i Thisted.

Thisted Kommune markeret på Danmarks kortet.

Som meget aktiv søgende efter skaterhockeyspillere, klubber og andet med rulleskøjter på nettet er Morten Hat faldet over et navn Thisted Ninjas, samt fuldt op på dette navn hos nogle bekendte beboere og tidligere beboere fra Thisted, en enkelt gut ved navn Esben menes, at have hørt navnet i byen, men vi fandt aldrig frem til nogle fra den gang.

Nu kommer der måske skaterhockey til byen igen. Drengene i Aalborg Heroes støtter i hvert fald op om projektet. Det er i Nordjylland, at det sker – Thisted, Hjørring og Aalborg er i hvert fald på vej frem.

Vi Får Hjælp Til Administration

Holdet for en ny spiller, fra tirsdag 2. juni 2020 får Aalborg Heroes assistance af en ung og arbejdsom pige. Byd hjertelig velkommen til Pernille Sadolin. Der kommer meget mere fra om og fra Pernille i den nærmeste fremtid. Der arbejdes allerede med, at søge forskellige fonde til, at vedligeholde banderne på skaterhockeybanen og videokamera til, at promoverer Aalborg Heroes og skaterhockeysporten endnu mere.


Pernille Sadolin

V.I.P. 4.0 Træning

Tusind tak for opbakningen.

Covid-19 er ingen hindring for Aalborg Heroes. Regnvejr er ingen hindring for Aalborg Heroes. Vores eneste udfordring er, at alt for mange vil være med. I vores klub arbejder vi altid på, at knuse udfordringerne og tænke omstilling.

Søndag d. 17. maj 2020 afholdte vi den fjerde træning også kaldet “V.I.P. 4.0 Træning” i 2020. V.I.P. er en betegnelse, som vi har valgt, at bruge, da vores regering og kære statsminister Mette Frederiksen, som leder landet i forhold til den smittefare, som Covid-19 medbringer har besluttet, at der skal være et forsamlingsforbud på mere end 10 personer. Derfor har træninger kun deltagelse af 10 spillere og eventuelle søde hjælpsomme forældre, som holder stor afstand.

Vi ses på søndag til “V.I.P. 5.0 Træning”. Husk, at tilmelde dig til Morten Hat på sms +45 50309000 – Be A Real Hero.