Der Sker Noget I Thisted

I hørte det her først. En af de mere stabile spillere fra Aalborg Heroes er på lykkeligvis flyttet til Thisted sammen med sin kæreste. Han har derfor 1.5 times transport til træningen i Aalborg to gange om ugen. Nick som spilleren hedder har i covid-19- og vinterpausen overvejet om der kunne skabes noget i Thisted.

Thisted Kommune markeret på Danmarks kortet.

Som meget aktiv søgende efter skaterhockeyspillere, klubber og andet med rulleskøjter på nettet er Morten Hat faldet over et navn Thisted Ninjas, samt fuldt op på dette navn hos nogle bekendte beboere og tidligere beboere fra Thisted, en enkelt gut ved navn Esben menes, at have hørt navnet i byen, men vi fandt aldrig frem til nogle fra den gang.

Nu kommer der måske skaterhockey til byen igen. Drengene i Aalborg Heroes støtter i hvert fald op om projektet. Det er i Nordjylland, at det sker – Thisted, Hjørring og Aalborg er i hvert fald på vej frem.

Vi Får Hjælp Til Administration

Holdet for en ny spiller, fra tirsdag 2. juni 2020 får Aalborg Heroes assistance af en ung og arbejdsom pige. Byd hjertelig velkommen til Pernille Sadolin. Der kommer meget mere fra om og fra Pernille i den nærmeste fremtid. Der arbejdes allerede med, at søge forskellige fonde til, at vedligeholde banderne på skaterhockeybanen og videokamera til, at promoverer Aalborg Heroes og skaterhockeysporten endnu mere.


Pernille Sadolin

Varsel Om Standerhejsning 2020 – Opdateret

Vi afholder naturligvis standerhejsning, så skaterhockeysæsonen 2020 kan komme igang. Det kan dog blive med visse forbehold, da statsministeren Mette Frederiksen og andre myndigheder anbefaler særlige tiltag og forholdsregler grundet situationen med udbredelsen af forfærdelige udbredelse af Coronavirus (COVID-19).

Intil videre satser vi på standerhejsning søndag d. 3. maj kl. 12:00.

Se med: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Udstyr Fra Frank

Bæredygheden fungerer. I uge 7 modtog vi et dejligt teleopkald fra en gammel kending af skaterhockeyen i Aalborg. Frank Julhke Poulsen ville gerne donere sit brugte udstyr til Aalborg Heroes.

Morten Hat var naturligvis hurtig og tog på besøg samme aften. Det blev ligeledes til en god skaterhockeysnak om gamle dage og oplevelser, samt en stor varm hilsen til alle fra Frank.

Vi genbruger det overleverede hockeyudstyr, giver det videre til nye spillere eller sælger det – så det ikke bare bliver smidt ud, det er god bæredygtighed.

Teeshoppen Giver Rabat

Det her er helt eksklusivt til dig. Den gælder i dag. Kender du den vidunderlige aalborgensiske butik Teeshoppen.? Butikken åbnede i 2014 og har stormet over hele Danmark. Ejeren og grundlæggeren har en vild drøm, han vil være “JYSK” inden for tøjsalg, lyder det godt.? Tøjet er rigtig lækkert og tidsløst – stilren mode og prisen er for alle. Vi er en skaterhockeyklub, men vi kender vores samarbejdspartnere, de hjælper os og vi hjælper dem.

Nu har du via Aalborg Heroes en eksklusiv indkøbsmulighed for, at spare yderligere 10% hvis du benytter linket herunder og indtaster rabatkoden under betaling i webshoppen. Skynd dig.

Cupo10

Rigtig Glædelig Jul Og Godt Nytår

Så synger året 2019 på sit næsten på sit sidste vers. Den opmærksomme skaterhockeyinteresserede besøgende, spiller og fan vil vide, at vi Aalborg Heroes arbejder hårdt, forbereder og er klar til sæsonen 2020, som i tidligere tider af skaterhockey i Aalborg. Arbejdet er i gang, i fuld gang ofg vi har tænk os, at vi alle sammen inviterer én ny spiller med til træning og til klubben, således, at vi bliver dobbelt så mange.. “Be A Real Hero” og rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår.

Finale I Den Tyske Liga (Livestream kl. 18:00)

Hvis man har interesse for noget af det bedste skaterhockey, som spilles i verden, så er der mulighed for, at se med i dag.

Facaden på Wohnbou Hockey Arena, hvor SHC Rocket Essen har hjemmebane fortæller lidt om niveauet på skaterhockeysporten i Tyskland, hvor der i dag er fianle.

Aalborg Heroes mødte dagens værter Rocket Essen fra Tyskland i Europa Cuppen både i 2016 og i 2018.SHC Rocket Essen spiller i dag anden kamp i finaleserien om det tyske mesterskab mod Kaarst Crash Eagles. Første kamp blev spillet for en uge siden, hvor Kaarst Crash Eagles vandt med 8-5.

Her er linket til, at se kampen direkte kl. 18:00 på nettet hos: