Værdien Af En Hjemmeside

Aalborg Heroes har lige siden klubbens begyndelse i 2012 haft en hjemmeside, et virtuelt klublokale eller opslagstavle, alle informationer og kommunikation samlet. Den seneste hjemmeside blev skabt i november 2019 og i denne artikel vil vi forsøge, at give et billede af værdien ved side i World Wide Web.

Men historien her kommer sig af en god 14 dages periode, som vi gerne vil dele med hele skaterhockeyverdenen. I løbet af 2 uger i januar og februar måned skaber hjemmesiden 3 nævneværdige besøg og efterfølgende mails.

Skærmbillede Af Aalborg Heroes’ Hjemmeside.

Den første kontakt er fra tidligere målmand Frank, som vil give sit udstyr til klubben – læs mere Udstyr Fra Frank.

Den anden kontakt er fra firmaet Odendo, som har en idé til et sponsorat, vi afventer stadig hele historien fra dem, da den unge sekretær er på vinterferie, men dette skal nok blive opdateret.

Den tredje og sidste nævneværdige kontakt er fra lederen for en fritidsklub ved navn Smedegården, som ligger i nærheden. Lederen har to unge juniorer, som meget gerne vil spille skaterhockey, og de er nu inviteret til standerhejsningen søndag d. 5. april 2020 kl. 12:00.

Har din klub også lyst til, at få en hjemmeside og opnå værdien ved denne kommunikationsform, så læs endelig artiklen her – Vil Du Have En Hjemmeside?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *