Sådan Svejsede Vi Målene

Et billede fra værkstedet hvor lavede det første sæt til Aalborg Heroes.

Imens vi utålmodigt afventer opfordringerne og lovene fra Regeringen og andre høje instanser, så bliver der, som altid arbejdet med, at give en god information om Aalborg Heroes. Tilværelsen med Covid-19 i det danske samfund har gjort, at der var lidt tid til, at lave en lille video om hvordan vi svejsede målene, som vi uge efter uge bruger til træning og kampe om sommeren.


Lille video hvor der bliver arbejdet med råt jern til klubbens mål.

Vi er godt nok helt tilbage, da klubben begyndte i 2012, men ingen skal snydes for disse skønne billeder. Og endnu en gang tak Danni og hans onkel Morten for, at hjælpe med udføre dette vigtige remedium.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *