Afholdt Årsmøde

I lørdags deltog vi i et godt og sagligt årsmøde omkring skaterhockey i Danmark på Teams. Udover nogle almindelige valg af kandidater var der også en rigtig stærk beretning fra en god og energisk formand for sportskomiteen, Kim Rasmussen.

Men mest bemærkelsesværdigt i dagens længere møde, dog lidt ude i fremtiden, men når man bor i eller omkring Aalborg er, at der i uge 25 i 2022 afholdes DM uge (en hel uge med forskellige idrætsgrene, hvor der skal kåres en Danmarks mester). En idé, som vist har fungeret i bedste stil i Sverige og som vi nu forsøger os med i Danmark. Her håber vi have skaterhockey med og Aalborg Heroes kan blive værtsby. En skaterhockey begivenhed på havnefronten på en mobil skaterhockeybane med DM for juniorer og en opvisningskamp seniorer – noget med udvalgte skaterhockeyspillere mod udvalgte ishockeyspillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *