Historie

Skaterhockeyklubben Aalborg Heroes blev skabt i september måned 2012. Skabelsen er en udspringer fra Aalborg Aces, som desværre er ikke findes længere.

Der var blevet mange medlemmer og aktive skaterhockeyspillere i Aalborg, der er virkelig interesse for sporten i Aalborg. Et estimat vil være omkring 75 drenge, piger, kvinder og mænd, når alle var talt med. Det gav en deling i forbindelse med politikken mellem bredden og elite.

Aalborg Heroes er og har naturligvis altid været for alle og bibeholder denne kerneværdi i fremtiden.

Den fysiske alder står ikke stille, og brager derud af, som en helikopter med fuld fart på vej mod en redningsmanøvre, så topkampe på elite niveau falder for grundlæggeren. Men lysten, viljen og den mentale alder er en helt snak..

I herre senior har vi spillet via den danske turnering og pokalturnering spillet os til seedning og deltagelse i Europa cuppen i 2016 i Essen, Tyskland og 2018 i Ternitz, Østrig dog uden nævneværdige resultater begge gange, men vi er en ung klub. Opnået DM bronze hele 2 gange, vi er faktisk en respekteret klub i Danmark og Europa.

Alderen hos blandt andet ildsjælen og grundliggeren bevirker, at især under covid-19 i 2020 blev det belyst, at unge spillere er en vigtig fremtid for Aalborg Heroes – her rundede vi 50 aktive spillere til trods for nedlukning, restriktioner og samlingsforbud i Danmaek, så der ikke kunne afvikles træningskampe, kampe eller nogen form for turneringer.

Medlemmerne er vigtige, det er økonomi ligeledes og det samme gælder innovation og koncepter. Her er har vi en styrke, vi tænker anderledes, tør og går gerne forrest i jagten på nye tiltag. Al klassisk sport og aktiviteter må tænke nyt i kampen for, at overleve mod tablet, gaming og alt andet i samfundet, som booster de unges dopamin-tilførsel. Noget tyder på, at det er muligt i Heroes, der er meget mere end en skaterhockeyklub.