Vi Får Hjælp Til Administration

Holdet for en ny spiller, fra tirsdag 2. juni 2020 får Aalborg Heroes assistance af en ung og arbejdsom pige. Byd hjertelig velkommen til Pernille Sadolin. Der kommer meget mere fra om og fra Pernille i den nærmeste fremtid. Der arbejdes allerede med, at søge forskellige fonde til, at vedligeholde banderne på skaterhockeybanen og videokamera til, at promoverer Aalborg Heroes og skaterhockeysporten endnu mere.


Pernille Sadolin

Spis Sundt Og Husk Protein

Covid-19 lockout er i første omgang ved, at synge på sidste vers. Vi står næsten og hopper for, at komme igang med den nye skaterhockeysæson. Er du ved, at være klar til sæsonen 2020?
Det er vi i hvert fald i klubben Aalborg Heroes. Hvis du allerede så små er begyndt, at løbe træning eller styrker dig krop med hjemmetræning, så er det også vigtigt, at spise sundt. I forbindelse med sund kost kan det være en god idé, at supplere med proteinpulver, det er godt for din muskelopbygning og restitution.

Her hos vores samarbejdsparter er der lige nu super tilbud og gratis fragt. Bestil i dag, så du er helt klar til sæsonstart:

Samvirke som er Coops side med forbrugerinformation har skrevet lidt om proteinpulver, som kan være nyttig læsning, du kan læse artiklen her:

https://samvirke.dk/artikler/virker-proteinpulver

Pokalskabet

Aalborg Heroes er skaterhockey for alle, men hvis man begiver sig ind i sportens verden, som så er det også et must, at spejde efter metal af den ene eller den anden slags.

Vi satser på bredden i klubben, men opfylder også medlemmernes ønsker om, at deltage ved stævner og turneringer både i Danmark og internationalt.

På denne side kan du holde dig opdateret med de forskellige medaljer og pokaler.

 

12. plads ved Men Challenge Cup 2018 (Ternitz, Østrig)


DM Bronze Herre 2017
Essen 2016

Værdien Af En Hjemmeside

Aalborg Heroes har lige siden klubbens begyndelse i 2012 haft en hjemmeside, et virtuelt klublokale eller opslagstavle, alle informationer og kommunikation samlet. Den seneste hjemmeside blev skabt i november 2019 og i denne artikel vil vi forsøge, at give et billede af værdien ved side i World Wide Web.

Men historien her kommer sig af en god 14 dages periode, som vi gerne vil dele med hele skaterhockeyverdenen. I løbet af 2 uger i januar og februar måned skaber hjemmesiden 3 nævneværdige besøg og efterfølgende mails.

Skærmbillede Af Aalborg Heroes’ Hjemmeside.

Den første kontakt er fra tidligere målmand Frank, som vil give sit udstyr til klubben – læs mere Udstyr Fra Frank.

Den anden kontakt er fra firmaet Odendo, som har en idé til et sponsorat, vi afventer stadig hele historien fra dem, da den unge sekretær er på vinterferie, men dette skal nok blive opdateret.

Den tredje og sidste nævneværdige kontakt er fra lederen for en fritidsklub ved navn Smedegården, som ligger i nærheden. Lederen har to unge juniorer, som meget gerne vil spille skaterhockey, og de er nu inviteret til standerhejsningen søndag d. 5. april 2020 kl. 12:00.

Har din klub også lyst til, at få en hjemmeside og opnå værdien ved denne kommunikationsform, så læs endelig artiklen her – Vil Du Have En Hjemmeside?

Vil Du Have En Hjemmeside?

Aalborg Heroes’ hjemmeside i sin nuværende version 5 blev set online første gang i september 2019, hvilket er en stor og mindeværdig begivenhed. Og der har været mange flere besøgende end forventet i alle månederne, det sker på trods af, at det er uden for den regulære skaterhockey sæson. I Aalborg Heroes forsøger vi, at tænke nyt, smart og anderledes.

Hjemmesiden blev oprettet hos et firma, som hed Team Internet firmaet bliver i løbet af januar 2020 opkøbt af One.com og Aalborg Heroes’ hjemmeside er blevet flyttet til en ny og hurtigere server.

Kunne du, din sportsklub, dit firma eller venner tænke dig, at få en smart hjemmeside ligesom vores.? Så har du mulighed nu.!

One.com – Webhotel

Klik på billedet ovenover og få en professional hjemmeside til kun kr. 19,- pr. måned. Det findes hver billigere eller bedre.

Teeshoppen Giver Rabat

Det her er helt eksklusivt til dig. Den gælder i dag. Kender du den vidunderlige aalborgensiske butik Teeshoppen.? Butikken åbnede i 2014 og har stormet over hele Danmark. Ejeren og grundlæggeren har en vild drøm, han vil være “JYSK” inden for tøjsalg, lyder det godt.? Tøjet er rigtig lækkert og tidsløst – stilren mode og prisen er for alle. Vi er en skaterhockeyklub, men vi kender vores samarbejdspartnere, de hjælper os og vi hjælper dem.

Nu har du via Aalborg Heroes en eksklusiv indkøbsmulighed for, at spare yderligere 10% hvis du benytter linket herunder og indtaster rabatkoden under betaling i webshoppen. Skynd dig.

Cupo10

Hjul Til Hockeyrulleskøjter

Når vi taler om hjul til rulleskøjter, så findes der rigtig, rigtig mange forskellige, måske endnu flere forskellige end der findes rulleskøjter, det kan virkelig være en jungle.

Men inden for kategorien hockeyrulleskøjter er det dog en smule mindre kompliceret. Dybest set bruges eller veksles der oftest kun 2 forskellige typer hjul i Danmark. Den ene type et hjul som egner sig perfekt på udendørs baner med asfalt. Dette hjul er også det, som er at foretrække på banen, hvor Aalborg Heroes hører hjemme. Som med så meget andet i denne verden, så hænger kvalitet og pris stærkt sammen her. Efter mange års erfaringer og prøvelser, så er konklusionen, at disse 3 hjul er de bedste til hockey i Aalborg.

Disse hjul findes i forskellige størrelser, så de passer til både junior og senior rulleskøjter og til rulleskøjter med forskellige størrelse hjul. Det gælder eksemplet rulleskøjter med teknologien Hi-Low, hvor der køres med 2 hjul af 80 mm. og 2 hjul af 76 mm. på hver rulleskøjte.

Hvis du gerne vil have de bedste forudsætninger for, at skøjte til træning og til kampe i Aalborg, så må disse ikke undervurderes.

Spørg gerne Morten Hat vedrørende spørgmål.

Aalborg Arrangerer Roller Derby DM

Dette er ikke skaterhockey, dette har intet med Aalborg Heroes, at gøre. Men i Aalborg findes der en rigtig sej klub, som også står på rulleskøjter. Klubben hedder Aalborg Roller Derby – Comat Bullies og som deres navn antyder, som dyrker de roller derby.

Dette er en ren servicemeddelelse her i vinterpausen for, at vise vores støtte til nogle af byens andre rulleskøjte entusiaster.

Roller Derby 2020 Plakat

Læs mere om Aalborg klubben og deres kommende arrangement her:

https://aalborgrollerderby.dk/

Kan Rulleskøjter Skabe En Bedre Skøjteløber?

Endelig er historien her. Teknikken drillede lidt, da historien om Connor McDavid skulle fortælles i juledagene. Artiklen var sæt til, at udgives automatisk om søndagen, men en forkert indstilling må have medført en fejl.

Den hurtigste ishockeyspiller i NHL, eller i hvert fald en af de hurtigste , ikonet fra “Edmonton Oliers” Connor McDavid har til flere store engelsksprogede medier tidligere røbet, at netop rulleskøjtetræning om sommeren har givet han teknikken og farten på ishockeyskøjter.

Connor McDavid, Edmonton Oliers


Det lyder ikke dårligt for os i Aalborg Heroes, hvor der altid er plads til flere spillere om sommeren. De danske ishockeyspillere kender lidt fænomenet og bruger da også skaterhockey, men om det er som hygge eller seriøs træning er svært, at sige..

Her er et par links til historien på engelsk:
https://www.theglobeandmail.com/sports/hockey/article-connor-mcdavid-credits-roller-blading-for-improving-his-skating/?fbclid=IwAR1HFWfR4z8GTzy50dwPbN0ryYq4S-zLypY1J7xdECXyXad0Yp-Eb_jGbdA

https://thehockeynews.com/news/article/yeah-connor-mcdavid-got-faster-over-the-summer-and-he-s-not-finished-yet

https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/rollerblading-helped-shape-connor-mcdavids-skating-ability/

https://apnews.com/380d3978e4974103bd935e01e5d48e80